Kabubby Tattoo

Oon nyt about vuoden verran käyny Turussa asti tatuoimassa mustekalan ja lampaan välistä taistelua, sellasta half bodysuite kokosta settiä, ja unohdin täysin mainita että tekijä Daniele Trabucco Kabubby tattoosta, on avannu liikkeen Helsinkiin.

http://www.kabubbytattoo.fi/

Täs on pari merkittävä juttua, ensinnäkin, tää jäbä on tehny maailmalla yli 10 vuotta tatuointeja, ja toisekseen, sen kautta oon vasta tajunnut et kuinka heikossa hapessa suomalainen tatuointi skene oikeestaan onkaan. Ja nyt se tekee kotikulmilla kuvia, kuinka huikeeta, oikeesti!

Tästä inspiroituneena aloin kehittelemään ideaa Suomalaisesta tatuointi listauksesta, johon pääsis vaan kanainvälisen siisteys standardin täyttävät liikkeet, siis mestat jossa ei oo koko lattia mattoa, ja lattiat oikeesti pestään joka aamu ja ilta. (muitakin aspekteja toki on)

Mutta siis, jos tiedät jonkun liikkeen josta oikeesti saa hyvän näköstä jälkeä, ja jonka tekijä on ammattilainen eikä kukaan keittiö velho, niin laita ihmeessä kommenttia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *